Cautare

2885 de rezultate pentru "ajf dolj elita seria a 5 a" (4.65 secunde)
El le-a cerut directiilor judetene sa comunice la minister toate problemele cu care se confrunta in aplicarea legilor fiscale. ... Ministrul finantelor, Gheorghe Ialomitianu, i-a chemat recent la raport pe cei din teritoriu, pentru a afla cum stau lucrurile la nivel local.
Fiscul si Vama sustin ca mediul de afaceri da semnale de redresare a activitatii economice Economia doljeana da semne timide de revenire. Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Industria a detinut ponderea cea mai mare, iar mijloacele de transport au fost "motorul"
Senatorul FIFOR MIHAI VIOREL a sustinut o declaratie politica intitulata "Sahara Olteniei - o realitate devastatoare", pe care o puteti citi in continuare.
Tribunalul Dolj a emis ieri un mandat de arestare preventiva pentru 15 zile pe numele lui Nicolae Suleapa, socrul unui politist din cadrul Serviciului de Operatiuni Speciale Dolj, cercetat pentru trafic de influenta dupa ce a cerut 4.000 de euro unui bailestean pentru a-i pune o pila la o scoala de subofiteri.
Dorin Butunoiu Preocupat de sport si infrastructura Atributii Dorin Butunoiu a fost ales consilier judetean din partea Partidului Social Democrat la alegerile din iunie 2008 si activeaza in cea mai mare comisie a Consiliului Judetului:
MADALINA KADAR) Nebunia Game of Thrones (Urzeala Tronurilor) s-a intors, odata cu debutul celui de-al patrulea sezon al serialului. ... Al patrulea sezon Game of Thrones a debutat in anul 2014, astfel ca toata lumea vorbeste sau aude despre nume precum Westeros, Daenerys, Tyrion, Stark sau Lannister.
Un juriu format din 46 de jurnalisti din presa auto internationala a desemnat modelul BMW Seria 3 ca fiind "Masina anului 2006".
"Exista mai multe modalitati de abordare a acestei piete", a declarat un purtator de cuvant al constructorului german, citat de site-ul Reuters.com. Potrivit sursei mentionate, BMW a pus deja la dispozitia clientilor din China o versiune mai lunga a modelului din seria 7.
Valoarea totala a investitiilor pentru aceasta noua locatie este de 3 milioane de euro, iar suprafata totala a concesiunii este de 15.000 mp, ceea ce ne indreptateste sa spunem ca este cel mai mare complex auto din Galati.
Partenerii Canon vor putea astfel sa beneficieze de o intreaga gama de beneficii, aducatoare de oportunitati de castig, precum TCO scazut pentru clienti, functionalitate imbunatatita a dispozitivului prin instrumente de service la distanta, design evoluat si componente de inalta calitate.
Gazarii au luat licenta, dar vor afla abia maine, dupa sedinta Comitetului Executiv, daca vor promova in Liga I direct de pe locul trei sau daca vor sustine un meci de baraj cu FCM Targu Mures Formatia olteana Gaz Metan Severin si-a asigurat locul trei in seria a doua din liga secunda si, beneficiind de decizia Timisoarei (locul doi) de a-si retrage licenta, ar trebui sa promoveze in Liga I, conform regulamentului FRF in vigoare.
Corsair a lansat seria Survivor de memorii externe pe USB a caror principala caracteristica este rezistenta fizica. ... Rezistenta crescuta a lui Survivor este data de carcasa din aluminiu laminat si de garniturile de cauciuc sudate de carcasa.
Sony a anuntat ca demareaza un program ce implica verificarea si revizia produsului Sony Vaio Seria TZ.Anumite probleme ce tin de design au determinat compania Sony sa verifice si sa revizuiasca aceste produse.Va fi evaluata starea unitatilor respective în functie de standardele de calitate, potrivit informatiilor publicate pe site-ul companiei, preluate de NewsIn.Dupa cum au declarat reprezentantii companiei, Sony s-a confruntat cu o posibila problema de design ce afecteaza unele modele de notebook PC, comercializate în Europa din luna iunie 2007.
Google aniverseaza lansarea seriei "Star Trek" printr-un logo interactiv in care apar Spock si Capitanul Kirk Google marcheaza implinirea a 46 de ani de la lansarea seriei originale "Star Trek" printr-un logo interactiv postat de pagina de start a motorului de cautare, relateaza Mediafax.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor a descoperit erori in sute de mii de contracte. ... Sute de mii de soferi care au incheiat polite RCA trebuie sa mearga din nou la agentii de asigurari pentru a-si corecta datele gresite inscrise in contracte.
Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, si totodata presedinte al Consiliului Judetean Dolj, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca nu s-a hotarat daca va candida la un nou mandat si a precizat ca PSD isi doreste foarte mult functia de primar al Craiovei.
Programul special de preaderare pentru agricultura si dezvoltare rurala (SAPARD) a fost creat pentru a sprijini eforturile de aderare a tarilor candidate la Uniunea Europeana din centrul si estul Europei.
Toposurvey a castigat un proiect european pentru achizitionarea de echipamente si aparatura geodezica. Aflati din GdS cum a reusit compania sa acceseze bani europeni si cum au contribuit acestia la dezvoltarea afacerii.
In Prefectura Dolj a inceput curatenia de primavara si toate actele administrative ramase neavizate in ultimii ani au fost semnate intr-o singura zi.
google-analytics.com